Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός και ΓΣΑΠ παίζουν για το "τρίποντο ζωής"

Ολυμπιακός και ΓΣΑΠ παίζουν για το "τρίποντο ζωής"

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Αγίας Παρασκευής θα δώσει σήμερα (14/11, 19:00) φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων ιστορίας της ομάδας, με τον αγώνα να είναι αφιερωμένος στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχωράνε οι γυναικείες ομάδες της ΓΣΑΠ και του Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες θα δώσουν σήμερα (14/11, 19:00) φιλικό αγώνα αφιερωμένο στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Ο αγώνας θα διέξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Κοντοπεύκου υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ενώ θα καλυφθεί και μέσω live streaming. Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού της συμπλήρωσης 40 χρόνων ιστορίας της ομάδας του ΓΣΑΠ (Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής), ενώ την ίδια μέρα θα υπάρχει Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που θα διενεργήσει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής (09:00-17:00). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό που ετοίμασαν στον ΓΣΑΠ για τον φιλικό αγώνα, καθώς και το link το οποίο οδηγεί στο live streaming του αγώνα.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ