Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Όλιβερ: "Να... σκεφτόμαστε ότι παίζουμε στην έδρα μας"

Όλιβερ: "Να... σκεφτόμαστε ότι παίζουμε στην έδρα μας"

Λίγα λεπτά μετά το 2-2 στη σειρά των τελικών στην Α1 γυναικών, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ελληνικού, η πολυτιμότερη παίκτρια των "πρασίνων" μίλησε στο Sport24.gr.

Η Μονίκ Όλιβερ απέδειξε για μία ακόμη φορά, το λόγο που είναι η ηγέτης του Παναθηναϊκού, στη φετινή του πορεία έως τους τελικούς της Α1 γυναικών και στο 2-2, μετά το σημερινό (22/4) 60-56.

Σε αυτό, η Αμερικανίδα σέντερ έδωσε 21π. και λίγο μετά το τέλος του ματς, εξήγησε πως " νικήσαμε και ισοφαρίσαμε, γιατί μείναμε ενωμένες από την αρχή έως το τέλος, επικεντρώσαμε σε αυτά που έπρεπε να κάνουμε, σε όλη τη διάρκεια του ματς και λειτουργήσαμε ως ομάδα, έως την κόρνα της λήξης".

Τη ρωτήσαμε τι έκρινε το αποτέλεσμα, υπέρ των "πρασίνων"; Απάντησε "η άμυνα, καθ' όλη τη διάρκεια, το clutch shot της Καλέντζου (58-56, ενώ έμεναν 14.8'' για τη λήξη) και η καλή άμυνα της Έιβερι".

Και τι να περιμένουμε πως θα γίνει το προσεχές Σάββατο (14.00), στο πέμπτο και τελευταίο ματς που θα κρίνει τον τίτλο; " Να παίξουμε όπως σήμερα. Να βγούμε έτοιμες στο παρκέ, να είμαστε επιθετικές, να έχουμε ενέργεια και να παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Σίγουρα θα βοηθήσει να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ, από όσα έχουμε κατεβάσει μέχρι τώρα στη σειρά". Δεδομένου ότι στα δυο παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟ φέτος στο Ελληνικό, έχασε "θα ήταν χρήσιμο να σκεφτόμαστε και ότι παίζουμε στην έδρα μας". Πώς θα γίνει αυτό; " Να πείσουμε τους εαυτούς μας, ότι είμαστε στη Λεωφόρο".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ