Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι υπερβολές των Τούρκων για το... ξύλο

Υπήρξε ένταση και αψιμαχία, αλλά σε καμία περίπτωση γενική σύρραξη, όπως ανέφεραν οι Τούρκοι, στην φιλική αναμέτρηση στο Καρπενήσι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Χατάι.

Ένταση και αψιμαχία υπήρξε στο φιλικό της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού με την Χατάι. Αλλά όχι και γενική σύρραξη.

Το ότι ξέφυγε η κατάσταση στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Χατάι είναι αλήθεια. Το μέγεθος, όμως, που έδωσαν οι Τούρκοι στο περιστατικό ξεπέρασε μάλλον το όριο και έφτασε στην υπερβολή. Η ενημέρωση, άλλωστε, από το Καρπενήσι είναι διαφορετικές. Γενική σύρραξη μεταξύ των αθλητριών των δύο ομάδων δεν υπήρξε, αντίθετα είναι γεγονός η αψιμαχία μεταξύ ανάμεσα σε δύο μπασκετμπολίστριες του Ολυμπιακού και της Χατάι.

Ήταν προφανώς η συνέπεια ενός πολύ δυνατού φιλικού στο Καρπενήσι, που δεν είχε καν επίσημους διαιτητές και γραμματεία. Ήταν μια προπόνηση δύο ομάδων που είχε και διπλό και κρατήθηκε σκορ μόνο ανά δεκάλεπτο. Με άλλα λόγια δεν ήταν κανονικό ματς και πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις η κατάσταση ξεφεύγει. Ακόμα κι όταν μιλάμε για γυναίκες.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας το διπλό ολοκληρώθηκε κανονικά και οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (21/09). Αν είχε πέσει το ξύλο που έγραψαν οι Τούρκοι, το πιο πιθανό θα ήταν να είχε γυρίσει η Χατάι σπίτι της. Όχι να παίξει δεύτερο φιλικό, ούτε να μείνει για το διεθνές τουρνουά στο Καρπενήσι, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ