Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Βασιλειάδης ενημερώθηκε για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Ο Βασιλειάδης ενημερώθηκε για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη
Βασιλειάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημερώθηκε για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση Πανιώνιος - Ολυμπιακός και ζήτησε τις εκθέσεις της Αστυνομίας.

Στην αναμέτρηση Πανιώνιος - Ολυμπιακός, για την 7η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος, σημειώθηκαν επεισόδια, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να συναντιούνται εντός και εκτός γηπέδου, δημιουργώντας ζημιές. Άνθρωποι τραυματίστηκαν, επικράτησε ένταση, οπαδοί συγκρούστηκαν και με την Αστυνομία, με το παιχνίδι να ξεκινά με 50λεπτη καθυστέρηση.

Ο Yφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημερώθηκε άμεσα για τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Πανιώνιος- Ολυμπιακός και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να έχει απόλυτη εικόνα για το τι έχει συμβεί μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Υπουργείου, τέτοια περιστατικά βίας δεν αρμόζουν στο πνεύμα του αθλητισμού και η Κυβέρνηση έχει εκφράσει πολλάκις, μέσω της Αθλητικής Ηγεσίας της χώρας, την κατηγορηματική πρόθεσή της να πατάξει τις πηγές από τις οποίες εκπορεύεται.

Ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε τις εκθέσεις της Αστυνομίας, καθώς και των αρμόδιων για την τέλεση του αγώνα φορέων, ούτως ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση.

Λίγη ώρα αργότερα εκδόθηκε σχετική επίσημη ανακοίνωση από τη ΓΓΑ:

" Ο Yφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ενημερώθηκε άμεσα για τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Πανιώνιος- Ολυμπιακός για την Α1 μπάσκετ των γυναικών και μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να έχει απόλυτη εικόνα για το τι έχει συμβεί μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Τέτοια περιστατικά βίας δεν αρμόζουν στο πνεύμα του αθλητισμού και η Κυβέρνηση έχει εκφράσει πολλάκις, μέσω της Αθλητικής Ηγεσίας της χώρας, την κατηγορηματική πρόθεσή της να πατάξει τις πηγές από τις οποίες εκπορεύεται. Ο κ. Βασιλειάδης θα ζητήσει τις εκθέσεις της Αστυνομίας, καθώς και των αρμόδιων για την τέλεση του αγώνα φορέων, ούτως ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ