Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο ΠΑΟΚ έκανε το "μπαμ" και ανακοίνωσε την Λύμουρα

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς απέκτησε την 31χρονη Ελληνίδα γκαρντ, Λολίτα Λύμουρα. "Είναι μία νέα πρόκληση για μένα", είπε.

Σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις της χρονιάς προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση της 31χρονης Ελληνίδας γκαρντ, Λολίτας Λύμουρα, η οποία είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. "Ήταν η ομάδα που μου έδειξε ότι με θέλει περισσότερο και θα κάνω τα πάντα για να το ανταποδώσω", σχολίασε στις πρώτες της δηλώσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

'Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνει την απόκτηση της Λολίτας Λύμουρα, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Λολίτα Λύμουρα τόνισε «Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Πάω σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τη μεγάλη προσπάθειά τους. Ήταν η ομάδα που μου έδειξε ότι με θέλει περισσότερο και θα κάνω τα πάντα για να το ανταποδώσω. Παράλληλα, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και συνεργάτες του Flash Agency που πάντα με στηρίζουν.»

Η Λολίτα Λύμουρα γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 1985 και έκανε τα πρώτα της βήματα αγωνιζόμενη στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς. Στη συνέχεια ακολούθησε μια εξαιρετική πορεία στην καρίερα της με τις ομάδες Α.Ε. Εσπερίδες Καλλιθέας, Βίρτους Βιτέρμπο, Τζινάστικα Κομένζε 1872, Αθηναϊκός Α.Σ., Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας, Παναθηναϊκός. Επίσης, έχει συμμετάσχει στην εθνική ομάδα, περνώντας από όλα τα επίπεδα".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ