Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τους Σουηδούς

Ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τους Σουηδούς

Άπαξ κι ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τα κοινά του Αθηναϊκού, οι Γιέσπερ Ουίκστρομ, Γιάννης και Σωτήρης Ντάνος προσεγγίστηκαν από ουκ ολίγες πλευρές. Μία εξ αυτών αφορούσε τον Παναθηναϊκό.

Η αποχώρηση των επενδυτών του Αθηναϊκού αλλάζει άρδην τον χάρτη στην Α1 Γυναικών . Από την πλευρά πως ο σύλλογος του Βύρωνα βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού, αλλά κι από την άποψη πως κάποια άλλη ομάδα μπορεί να ευνοηθεί από τη δεδηλωμένη επιθυμία τους να συνεχίσουν να επενδύουν στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

Ο Γιέσπερ Ουίκστρομ μαζί με τους Γιάννη και Σωτήρη Ντάνο ανέφεραν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες (21/6) πως " το ότι φεύγουμε από τον Αθηναϊκό δεν σημαίνει ότι φεύγουμε από την Ελλάδα. Είμαστε ανοιχτοί σε ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλους συλλόγους, όπου μπορούμε να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις μας. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας". Κι ο Παναθηναϊκός είχε ήδη την πρώτη επαφή μαζί τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές ξεκίνησαν άμεσα τις συζητήσεις, για να διευρενηθεί το κατά πόσο μπορούν να συνεργαστούν. Οι πρώτες ενδείξεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές, πράγμα που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Ευχάριστες για το "τριφύλλι", που στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ