Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Καλαμπάκου

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Καλαμπάκου

Η Ασπασία Καλαμπάκου αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι, με το "τριφύλλι" να επισημοποιεί τη συμφωνία με την 23χρονη γκαρντ.

Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο η Ασπασία Καλαμπάκου, όπως ανακοίνωσε επίσημα το "τριφύλλι". Η 23χρονη γκαρντ επιστρέφει στη χώρα μας , μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Σουηδία (για λογαριασμό της Άκροπολ), με σκοπό να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των "πρασίνων".

Όπως δήλωσε η ίδια κατά την ανακοίνωσή της από τον Παναθηναϊκό: " Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν τεράστιο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και παράλληλα νιώθω ιδιαίτερη τιμή λόγω του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με το Τριφύλλι στο στήθος και οι δύο γονείς μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να προσφέρουμε πολλές χαρές στους οπαδούς μας, που γνωρίζω ότι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας και γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα".

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως "ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ασπασία Καλαμπάκου. Η νεοαποκτηθείσα διεθνής γκαρντ είναι γεννημένη στις 8/12/93 στην Αθήνα και έχει ύψος 1.80μ.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2016: Αkropol (Σουηδία)

2014-'16: ΠΑΟΚ

2013-'14: Κρόνος Αγίου Δημητρίου

2012-'13: Αστέρας Εξαρχείων

2008-'12: ΔΑΣΑΛ

Θυμίζουμε πως οι "πράσινες" έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση της Νίκι Έιβερι και της Ρούλας Μουλή.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ