Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Καλτσίδου

Μετά την Εβίνα Μάλτση, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση της Στέλλας Καλτσίδου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την γυναικεία ομάδα μπάσκετ. Στόχος και η ευρωπαϊκή καταξίωση. "Πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός", δήλωσε.

Ύστερα από την ανακοίνωση της απόκτησης της Εβίνας Μάλτση , ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει τις εντυπωσιακές του μεταγραφικές κινήσεις, ενισχύοντας με δυναμικό τρόπο το ρόστερ, το επίπεδο, αλλά και την ποιότητα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ. Οι "ερυθρόλευκοι" γνωστοποίησαν επίσημα την απόκτηση της 33χρονης φόργουορντ, Στέλλας Καλτσίδου. Ο στόχος για την νέα σεζόν είναι ξεκάθαρος: Νταμπλ στην Ελλάδα και καταξίωση στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Στέλλα Καλτσίδου. Η διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.

Η Στέλλα Καλτσίδου είναι γεννημένη στις 12 Ιανουαρίου 1983, έχει ύψος 1,87 μ., και αγωνίζεται στη θέση «3». Aπό το 2009 μέχρι το 2014 αγωνιζόταν στην Γαλλία με την Μπουρζ, ακολούθως έπαιξε για μια σεζόν στην Τουρκία με την Καϊσέρι Κάσκι και το 2015 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Ταρμπ Ζεσπ Μπιγκόρ.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Γαλλικό πρωτάθλημα με την Βιλνέβ-ντ'Ασκ - Λίλ Μετροπόλ.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας ( www.osfp.gr), η Στέλλα Καλτσίδου τόνισε τα εξής:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη καθώς έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα για έναν αθλητή να παίζει σε μια ομάδα με το όνομα του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ο Ολυμπιακός λειτουργεί σε ευρωπαϊκά στάνταρ. Αυτός ήταν και ο λόγος που με τράβηξε και πήρα την απόφαση πολύ εύκολα να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Για μένα αποτελεί μια πρόκληση γιατί θα συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια ανάδειξης του γυναικείου μπάσκετ στην Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο γιατί με την Εθνική δεν είναι αρκετό. Γνωρίζοντας αρκετά καλά τον ευρωπαϊκό χώρο και την ομάδα του Ολυμπιακού, είμαι πολύ αισιόδοξη και ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά για να ζήσω και το κλίμα με τους φιλάθλους της ομάδας. Στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ και πάλι και η καλή πορεία στην Ευρώπη".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ