Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Φάρος Κερατσινίου ποντάρει στη Χατζηλεοντή

Ο Φάρος Κερατσινίου ποντάρει στη Χατζηλεοντή

Η ανάδειξη της Ιωάννας Χατζηλεοντή σε MVP του Πανελλήνιου Κορασίδων ήταν η επιβεβαίωση όσων γνωρίζουν στον Φάρο Κερατσινίου. Γι αυτό, τώρα, οι νεοφώτιστες θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο της ενόψει της Α1 Γυναικών.

Η άνοδος του Φάρου Κερατσινίου στην Α1 Γυναικών δεν ήταν η μοναδική επιτυχία των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου, αφού λίγες εβδομάδες αργότερα ήρθε η δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων. Τα κορίτσια του Γιώργου Λειβάδη έφτασαν μέχρι το δεύτερο σκαλί του βάθρου στον Βόλο, με ένα εξ αυτών να κερδίζει τον τίτλο της πολυτιμότερης της διοργάνωσης. Ο λόγος για την Ιωάννα Χατζηλεοντή, η οποία έκανε τη διαφορά και βοήθησε σημαντικά στην πορεία της ομάδας της μέχρι τη δεύτερη θέση της Ελλάδας.

Αυτή η διάκριση (ομαδική κι ατομική) δεν αποτέλεσε παρά επιβεβαίωση του ταλέντου της 15χρονης σέντερ, η οποία χαίρει της εμπιστοσύνης των ανθρώπων της ομάδας. Γι αυτό, τώρα, οι νεοφώτιστες προσανατολίζονται στο να της δώσουν την ευκαιρία να αποτελέσει μέρος της πρώτης ομάδας και να πάρει εμπειρίες στην Α1 Γυναικών.

Η άνοδος στην πρώτη κατηγορία δεν σημαίνει πως το πλάνο περί αξιοποίησης του ταλέντου από τις ακαδημίες θα πάει πίσω, κάτι το οποίο άλλωστε θέλουν να επιβεβαιώσουν με πράξεις στον σύλλογο. Το μεγαλύτερο ταλέντο της ηλικίας της στην Ελλάδα (2002) και μέλος της Εθνικής Παγκορασίδων το φετινό καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μία γεύση από το υψηλότερο (εγχώριο) επίπεδο και να τεστάρει τις δυνατότητές της.

Την ίδια ώρα βέβαια, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να "ποτίσει" το ρόστερ της με "φρέσκο αίμα", γνωρίζοντας το ταλέντο και την προοπτική που έχει η νεαρή αθλήτρια.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ