Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νικολοπούλου: "Με τον κόσμο μας για την πρόκριση"

Νικολοπούλου: "Με τον κόσμο μας για την πρόκριση"
EUROKINISSI

Η Αγγελική Νικολοπούλου εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση στους "16" του Eurocup και ζήτησε από τους φίλους της ομάδας της να σταθούν στο πλευρό της στο ματς με την Σέπσι (21/12, 18:00).

Η 26χρονη διεθνής γκαρντ με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σέπσι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της και μεταξύ άλλων στάθηκε στη σημασία που παρουσιάζει ο αγώνας που θα κρίνει την πρόκριση στη γ' φάση του Eurocup.

"Όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για εμάς, καθώς κρίνεται η πρόκριση στους «16». Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και να αξιοποιήσουμε όλα τα επιθετικά μας ατού και να επικεντρωθούμε στην άμυνα, ώστε να κερδίσουμε με παραπάνω από τέσσερις πόντους και να προκριθούμε στην επόμενη φάση", είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι δεν πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία:

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ δυνατή άμυνα. Δεν πρέπει με τίποτα να μπούμε στον ρυθμό τους και να τρέξουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δράσουμε σίγουρα σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς και να φύγουμε από το Δ.Α.Κ. με το αποτέλεσμα".

Επίσης, δεν έκρυψε πως η ήττα στο πρώτο παιχνίδι "βεβαίως και μας ενόχλησε. Τώρα κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση και είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε όσο τίποτε άλλο. Από εκεί και πέρα δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη. Θα εμφανιστούμε ψυχωμένες και ακόμα πιο δυνατές στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη".

Τέλος η Αγγελική Νικολοπούλου έκανε κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: "Τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Να μας στηρίξουν και με ένα γεμάτο Δ.Α.Κ. να μας δοθεί η παραπάνω ενθάρρυνση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε αυτό που πρέπει στο παρκέ".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ