Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου θέλει ο Ολυμπιακός

Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του, αποκτώντας την πλέι-μέικερ Αγγελική Νικολοπούλου και την πάουερ-φόργουορντ, Άννα Σπυριδοπούλου, οι οποίες ανήκουν στον Πρωτέα Βούλας.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν αήττητη το νταμπλ στην Ελλάδα, κάνοντας επίδειξη δύναμης. Στην ερχόμενη σεζόν στοχεύει να φτάσει ψηλά και στην Ευρώπη και στόχος είναι να ενισχυθεί το ρόστερ ακόμη περισσότερο.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να ενισχύσουν τον πρωτοκλασάτο ελληνικό κορμό τους και έχουν ήδη ξεχωρίσει δύο αθλήτριες τις οποίες και επιθυμούν να φέρουν στο μεγάλο λιμάνι. Ο λόγος για την 26χρονη πλέι-μέικερ, Αγγελική Νικολοπούλου (1.78 ύψος) και την 29χρονη πάουερ-φόργουορντ, Άννα Σπυριδοπούλου (1.86 ύψος), οι οποίες αγωνίζονται στον Πρωτέα Βούλας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η κόουτς Ελένη Καπογιάννη, η οποία ανανέωσε την συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε συνεννόηση με τον νέο Τεχνικό Διευθυντή των "ερυθρολεύκων", Κώστα Μίσσα, στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ