Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νικολοπούλου και επίσημα στον Ολυμπιακό

Νικολοπούλου και επίσημα στον Ολυμπιακό

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοίνωσε την παραχώρηση της Αγγελικής Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό. "Κλεισμένη" εδώ και μέρες η μεταγραφή.

Η Κατερίνα Σωτηρίου και η Αγγελική Νικολοπούλου θεωρούντο εδώ και μέρες "κλεισμένες" από τον Ολυμπιακό . Μετά λοιπόν την ανακοίνωση της απόκτησης της απόκτησης της πρώτης από την ομάδα του Πειραιά, ήρθε και η ανακοίνωση για την δεύτερη, έστω και από τον Πρωτέα Βούλας.

Η ομάδα της Βούλας επισημοποίηση λοιπόν τη μετακίνηση της διεθνούς γκαρντ στον Ολυμπιακό, αναφέροντας συγκεκριμένα:

"Ο Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την παραχώρηση της Αγγελικής Νικολοπούλου στον Ο.Σ.Φ.Π.

Ο Πρόεδρος τού Δ.Σ του συλλόγου κος Βασιλειάδης δήλωσε στο proteasvoulas.gr:

"Μετά από 7 χρόνια συνεργασίας η Αγγελική θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την εξέλιξη αυτή, γιατί και η Αγγελική θα έχει την δυνατότητα να αγωνισθεί σε έναν μεγάλο σύλλογο που κυριαρχεί στην χώρα μας και έχει μεγάλες φιλοδοξίες στην Ευρώπη.

Ευχαριστούμε την Αγγελική για την συνεργασία πού είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας της".

Ακολούθως ήρθε η ανακοίνωση και από τον Ολυμπιακό:

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία μεταγράφεται στο σύλλογο μας από τον Πρωτέα Βούλας. Η διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 2/5/91), ύψος 1,78μ.) αγωνίζεται στις θέσεις point Guard και Shooting Guard".

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Νικολοπούλου, όπως και η Σωτηρίου, βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Τσεχία με την Εθνική Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ, όπου και αναμένεται σε μερικές ώρες (21:30) να πάρουν μέρος στον αγώνα με την Ρωσία, στην προσπάθεια της Εθνικής μας να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ