Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη Πρωτέα επί του Παναθηναϊκού

Νίκη Πρωτέα επί του Παναθηναϊκού

Ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με 79-53 στο κλειστό της Βούλας. Διαβάστε αναλυτικά.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος νίκησε τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Βούλας με 79-53 σε φιλική αναμέτρηση. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου:

" Μια ακόμη φιλική νίκη σημείωσαν οι γυναίκες του Πρωτέα, καθώς το Σάββατο (13/9) αντιμετώπισαν στο κλειστό της Βούλας τον Παναθηναϊκό όπου και επικράτησαν με 79-53.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτριών που είχαν στην διάθεση τους, με τον προπονητή της ομάδας μας Αλέκο Δάγλα να βλέπει την Σιέρα Μπραβάρντ να πατά για αρκετό χρονικό διάστημα γήπεδο.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα των γυναικών θα προετοιμαστεί για το τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογος μας στο κλειστό της Βούλας (20-21/9) προς τιμήν του Γεωργίου Στράντζου (Πρωτέας, Παναθηναϊκός, Αθηναϊκός, Τερψιθέα), ενώ σε 15 ημέρες από σήμερα και πάλι στο κλειστό της Βούλας η ομάδα μας θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ σε νοκ άουτ παιχνίδι για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, μπαίνοντας σε ρυθμό επίσημων αναμετρήσεων για την σεζόν 2014-2015".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ