Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νάστου: "Πιστέψαμε το διπλό στην Πυλαία"

Νάστου: "Πιστέψαμε το διπλό στην Πυλαία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθλητικός επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών, για να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής. Για το "διπλό" στην Πυλαία μίλησε η Εύα Νάστου.

Ο Παναθλητικός έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών, επικρατώντας εκτός έδρας του ΠΑΟΚ . Η Εύα Νάστου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τη νίκη της ομάδας της, που έδειξε με το "καλημέρα" πως μπορεί να κυνηγήσει την υπέρβαση και να αποφύγει τα πλέι άουτ.

- Καταγράψατε τη νίκη της αγωνιστικής. Τι ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι υπέρ σας;

" Θεωρώ ότι βγάλαμε περισσότερη ενέργεια μέσα στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Παίξαμε καλύτερη άμυνα, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και πιστεύω ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη".

- Αντιμετωπίζατε έναν δυνατό αντίπαλο μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Περιμένατε αυτή τη νίκη;

" Ο στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και ειδικά σ’ ένα τοπικό ντέρμπι. Θέλαμε πολύ το θετικό αποτέλεσμα, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και ειδικά απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και τελικά καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε".

- Τι είναι αυτό που κρατάς από το συγκεκριμένο παιχνίδι;

" Σίγουρα το μεγάλο πάθος που δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Είχαμε ομαδικότητα και παίξαμε η μία παίκτρια για την άλλη και όλες για την ομάδα. Τέτοια δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια τα κερδίζεις μόνο αν έχεις σωστή ομαδική συμπεριφορά και μεγάλη θέληση. Το πάθος πρέπει να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά κι εμείς το είχαμε σε μεγάλο βαθμό. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και στις επόμενες αναμετρήσεις".

- Πώς είναι να αντιμετωπίζεις μια ομάδα που ήσουν εννέα χρόνια και στην οποία έκανες τα πρώτα σου μπασκετικά βήματα;

" Δεν είναι κάτι εύκολο. Ένιωσα περίεργα και είχα άγχος. Είναι πολύ περίεργο να γυρίζεις στο γήπεδο που ήσουν τόσα χρόνια, να βλέπεις γνωστούς ανθρώπους και να είσαι από την αντίπαλη πλευρά. Θέλεις λίγα λεπτά να το συνειδητοποιήσεις. Όσο, πάντως, περνούσε ο αγώνας ξεπερνούσα το άγχος".

- Ποιοι είναι οι στόχοι του Παναθλητικού τη φετινή αγωνιστική σεζόν;

" Ως νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία βασική προτεραιότητά μας είναι να παραμείνουμε στην Α1. Από εκεί και πέρα θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές μας. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό που διαθέτει ισχυρότατο ρόστερ και κάθε ομάδα θεωρώ ότι μπορεί να κερδίσει την άλλη. Χρειάζεται, λοιπόν, δουλειά και συγκέντρωση στο γήπεδο, από την πλευρά μας, για να καταφέρουμε το στόχο μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ