Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Χρειάζεται προσοχή ο Πανιώνιος"

Μίσσας: "Χρειάζεται προσοχή ο Πανιώνιος"
EUROKINISSI

Με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Γλυφάδας (17/03, 14:30) συνεχίζει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στην Α1 Γυναικών. Στόχος το 19-0, λίγες ημέρες πριν από το Final 4 του Κυπέλλου.

Εντός έδρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο (17/03, 14:30) συνεχίζει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στην Α1 Γυναικών. Οι "ερυθρόλευκες" έχουν κάνει το 18-0 και στόχος τους είναι να φτάσουν στο 19/19 πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, μερικές ημέρες πριν από το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας (23 έως 25 Μαρτίου).

Ο Κώστας Μίσσας δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια σημαντική απουσία. Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά, βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως:

" Ο Πανιώνιος είναι από τις ιδιαίτερα καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Χρειάζεται σίγουρα προσοχή και σοβαρότητα από την μεριά μας και στις δύο μεριές του γηπέδου, είτε μιλάμε για την άμυνα είτε για την επίθεση. Από την άλλη χρειαζόμαστε συγκέντρωση στο πλάνο μας, να δείξουμε το απαραίτητο πάθος και να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεσή μας. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν μία ομάδα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει και καλό ρόστερ και ότι παίζει καλά στα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ