Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Βγήκαν στο παρκέ αυτά που σχεδιάσαμε..."

Μίσσας: "Βγήκαν στο παρκέ αυτά που σχεδιάσαμε..."
EUROKINISSI

O Κώστας Μίσσας εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, όσο και για τον τρόπο που αντιμετώπισε η ομάδα του την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός πήρε νικηφόρα και την 18η "στροφή" της Α1 Γυναικών, καθώς επικράτησε εκτός έδρας δια... περιπάτου της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και ο Κώστας Μίσσας σημείωσε την καλή εικόνα και την σοβαρότητα που είχε η ομάδα του.

"Θεωρώ ότι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και για αυτό πήραμε τη διαφορά. Τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένες στο κομμάτι της άμυνας και θεωρώ ότι στο κομμάτι της επίθεσης, αυτά που ήταν σχεδιασμένα βγήκαν στο παρκέ. Στην τρίτη περίοδο χαλαρώσαμε εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς, αλλά μετά επανήλθαμε. Σίγουρα το καλό σημείο είναι ότι αυτήν την περίοδο έχουμε πολύ καλά τρεξίματα και η συγκέντρωσή μας παραμένει σταθερά καλή ανεξαρτήτου αντιπάλου που αντιμετωπίζουμε", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδας της ομάδας του μετά το τέλος τη αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η Κατερίνα Σωτηρίου από την πλευρά των παικτριών των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε: "Είναι άλλη μία νίκη για την ομάδα και θα ήθελα να την αφιερώσω στα 93 χρόνια που συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός. Να την αφιερώσω ταυτόχρονα στον κόσμο και σε όλη την προσπάθεια που γίνεται από τον καθένα μας για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Δηλαδή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και με το καλό και το κύπελλο. Συγχαρητήρια σε όλους και πήραμε μία ακόμα νίκη που μας φέρνει και πιο κοντά το στόχο μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ