Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Συγκέντρωση στην άμυνα"

Μίσσας: "Συγκέντρωση στην άμυνα"
EUROKINISSI

Ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος στην 16η "στροφή" της Α1 Γυναικών δεν θα έχει στη διάθεσή του την Αφροδίτη Κοσμά, εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ (25/2, 12:00).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (25/2, 12:00) και ο Κώστας Μίσσας θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, ώστε να συνεχίσει την αήττητη πορεία της.

"Αρχικά αξίζει να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με καλό ρόστερ. Διαθέτει τρεις ξένες, έχει κάποιες έμπειρες αθλήτριες και κάποια νέα παιδιά με πολλές ικανότητες. Στην έδρα του παίζει αρκετά καλά με πολύ καλή τακτική. Σημαντικό κομμάτι για μας πλέον είναι να έχουμε ιδιαίτερη συγκέντρωση στο κομμάτι της άμυνας με τη λογική να μπορέσουμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού", δήλωσε ο έμπειρος προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Ο Κώστας Μίσσας, όμως, αναφέρθηκε και στην απουσία της Αφροδίτης Κοσμά, η οποία υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και για περίπου δέκα ημέρες θα παραμείνει στα... πιτς: "Έχουμε μία απώλεια, που είναι αυτή της Αφροδίτης Κοσμά, την οποία όμως οφείλουμε να ξεπεράσουμε".

Οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά αποτελούν την αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ