Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Σοβαρότητα και διάθεση..."

Μίσσας: "Σοβαρότητα και διάθεση..."

Ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στη σοβαρότητα και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτριες του στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στα πλέι οφ. Οι "ερυθρόλευκες" έφτασαν τις 70 σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος και παράλληλα προκρίθηκαν στους τελικούς, εκεί όπου θα χρειαστεί πάντως να περιμένουν μερικές ημέρες μέχρι να μάθουν ποιος εκ των Πανιωνίου ή Φάρου Κερατσινίου θα είναι ο αντίπαλος τους.

Ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός τον αγώνα με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, καθώς και στη διάθεση που έδειξαν όλες οι παίκτριες του, στις δηλώσεις που έκανε στο osfp.gr. " Θεωρώ ότι μετά από αυτό το παιχνίδι έχουμε το μυαλό μας στην τελική φάση και περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Από τη στιγμή λοιπόν που η σοβαρότητά μας στο παρκέ, βγάζει προς τα έξω και τη διάθεση που έχουν όλες οι παίκτριες για να προσφέρουν, αυτό είναι και το πιο σημαντικό για εμάς", τόνισε αρχικά ο προπονητής των "ερυθρόλευκων".

" Μπορούμε έτσι να ακολουθούμε μια χαρά τα πλάνα μας στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση πάντα να βρίσκουμε τις σωστές επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν τα πράγματα γίνονται και πιο εύκολα για μας. Τώρα πλέον περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλό μας στους τελικούς και προγραμματίζουμε τις προπονήσεις μας επάνω σε αυτόν", πρόσθεσε ο "στρατηγός".

Καλτσίδου: "Είναι οι τελικοί και χρειαζόμαστε τον κόσμο μας"

Η Στέλλα Καλτσίδου, από τη μεριά της, είπε:" Ήταν ένα ματς το οποίο εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά για εμάς. Σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού πήραμε μία καλή διαφορά και αυτό μας επέτρεψε να χειριστούμε εντελώς διαφορετικά το ματς. Τώρα από εδώ και πέρα θα περιμένουμε και εμείς να δούμε τι θα γίνει στο άλλο ζευγάρι και όπως να έχει αυτό που θέλουμε είναι τον κόσμο μας στο πλευρό μας να μας στηρίξει και σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι οι τελικοί και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε αυτήν την προσπάθεια".

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ