Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας"

Μίσσας: "Να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας"
EUROKINISSI

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε στους "16" του EuroCup και o Κώστας Μίσσας με αφορμή την αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με τον Παναθλητικό (14/1, 15:30) έστρεψε την προσοχή της ομάδας του στη συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ζιρόνα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του EuroCup, αλλά όπως ορθώς παρατήρησε ο Κώστας Μίσσας πρέπει να επικεντρωθεί στους στόχους τους στην Ελλάδα.

"Μετά το τέλος του ευρωπαϊκού ταξιδιού μας και σίγουρα με πίκρα από την εμφάνιση που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Zιρόνα, επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας με τον Παναθλητικό (14/1, 15:30) για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πρέπει να συγκεντρωθούμε στις επόμενες υποχρεώσεις μας και στους στόχους μας, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αντιμετωπίζοντας την κάθε ομάδα όπως της αρμόζει. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι τη συγκεκριμένη στιγμή".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ