Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Να παραμείνει ο Ολυμπιακός σοβαρός"

Μίσσας: "Να παραμείνει ο Ολυμπιακός σοβαρός"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου (17/2, 14:30) και ο Κώστας Μίσσας θέλει η ομάδα του αντιμετωπίσει την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών της με σοβαρότητα.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Κώστας Μίσσας τόνισε πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι να συνεχίσει να αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα τις υποχρεώσεις της.

"Επανερχόμαστε στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά την παύση που είχαμε εξαιτίας των αγώνων που είχε η Εθνική Ελλάδος. Οι αθλήτριές μου είναι σε ρυθμό, αφού συμμετείχαν στα παιχνίδια με το Ισραήλ και την Πορτογαλία", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος από την Πέμπτη (16/2) έχει στη διάθεσή τους τις οχτώ "ερυθρόλευκες" διεθνείς παίκτριες .

Ο Κώστας Μίσσας επίσης παρατήρησε πως "αναφορικά τώρα με το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, το ζητούμενο είναι η σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε ματς, να είναι ίδια ανεξάρτητα με οποιαδήποτε ομάδα έχουμε απέναντί μας".

Οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά αποτελούν την αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας για το πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών λόγω του δεύτερου "παραθύρου" των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ