Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα με τον κόσμο μας"

Μίσσας: "Να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα με τον κόσμο μας"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ και ο Κώστας Μίσσας επέστησε την προσοχή των παικτριών του ενόψει του αυριανού (13/5, 19:00) δεύτερου τελικού με τον Φάρο Κερατσινίου.

Έτοιμος για άλλο ένα νταμπλ είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα έκανε δια περιπάτου το 3-0 στους τελικούς με τον Φάρο Κερατσινίου και αύριο (13/5, 19:00, ΕΡΤ2) θα πάει στο Κερατσίνι προκειμένου να "σκουπίσει" τη σειρά και να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, επεκτείνοντας παράλληλα το αήττητο σερί του.

Η Αγγελική Νικολοπούλου ακολουθεί θεραπεία στο γόνατο και παραμένει η μόνη παίκτρια που δεν υπολογίζει ο Κώστας Μίσσας για το αυριανό παιχνίδι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον δεύτερο τελικό με τον Φάρο Κερατσινίου:

"Είναι το δεύτερο παιχνίδι για τη σειρά των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον Φάρο, αυτήν την φορά στην έδρα του στο Κερατσίνι. Είναι μία αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να τηρήσουμε με μεγάλη συνέπεια τα αμυντικά μας πλάνα και από εκεί και πέρα στην επίθεση, να «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες κάποιων κομματιών στην άμυνα του Φάρου".

Ο Κώστας Μίσσας πρόσθεσε αναφορικά με την παρουσία του κόσμου: "Αξίζει να πούμε ότι και στο πρώτο ματς στη Γλυφάδα ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει. Τώρα παίζουμε στο Κερατσίνι και σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο, έτσι ώστε να έχουμε και την υποστήριξή του και να μπορέσουμε μαζί τους να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ