Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Να μην σκεφτόμαστε τη Σέπσι"

Μίσσας: "Να μην σκεφτόμαστε τη Σέπσι"
FIBA

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αθηναϊκό (17/12, 14:30) θέλοντας να παραμείνει μόνος πρώτος και αήττητος στην Α1 Γυναικών, πριν από το καθοριστικό ματς με τη Σέπσι για το EuroCup.

Σε λίγες ημέρες, ο Ολυμπιακός θα δώσει κομβικής σημασίας παιχνίδι απέναντι στη Σέπσι (21/12, 18:00) θέλοντας να κάνει την ανατροπή ( 55-59 στο πρώτο ματς ) και να περάσει στις 16 καλύτερες ομάδες του EuroCup.

Πρώτα, όμως, πρέπει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του εντός των συνόρων (8-0), γι' αυτό άπαντες πρέπει να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στο ματς με τον Αθηναϊκό (17/12, 14:30), όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Μίσσας.

" Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και βέβαια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Ρουμανία. Πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να είμαστε έτοιμοι, διότι έχουμε υποχρεώσεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα. "Καθαρίσαμε" το μυαλό μας και προσπαθήσαμε να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε περισσότερο νοητικά και μπαίνοντας στο ρυθμό του πρωταθλήματος, να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί.

Το θέμα είναι να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό και όχι με τη Σέπσι. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει άλλη λογική", ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ