Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Μίσσας: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"
FIBA

Ο Κώστας Μίσσας τόνισε τα σημεία που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ήττα από την Σέπσι κι έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης ενόψει του δεύτερου αγώνα των μπαράζ του Eurocup (21/12).

Οι νταμπλούχες Ελλάδας ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από την Σέπσι (59-55), αλλά παραμένουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αρχικά έδωσε "συγχαρητήρια στην ομάδα της Σέπσι για τη νίκη" κι εν συνεχεία παρατήρησε πως "ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με τις ομάδες να προηγούνται εναλλάξ στο σκορ καθ' όλη τη διάρκειά του. Πιστεύω ότι χάσαμε το παιχνίδι περισσότερο από την επίθεσή μας. Δεν έφταιγε τόσο η άμυνά μας που προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Μπορείς να χάσεις κάποια ελεύθερα σουτ σίγουρα αλλά αυτό που μας στοίχισε ήταν χάσαμε κάποια δίποντα κάτω από το καλάθι. Αυτό έκανε δύσκολο να αντιδράσουμε και να ακολουθήσουμε στο σκορ. Όπως και να έχει, υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα, όπου και οφείλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και την επίθεσή μας και να παραμείνουμε έτσι σταθεροί στην άμυνά μας. Εννοείται όμως να προσέξουμε παραπάνω στον τομέα των λαθών, γιατί δεν γίνεται να έχεις 15 λάθη σε ένα παιχνίδι σαν αυτό".

Η Ιβόν Αντερσον από την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού δήλωσε: "Oπως είπε και ο προπονητής μου, ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ σκληρά και πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν έπαιξε το καλύτερό της παιχνίδι. Ξέρω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση. Συγχαρητήρια στην ομάδα τους και εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι στην Ελλάδα".

Photo Credits: FIBA

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ