Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας για Σέπσι: "Όλη η ιστορία ξεκινάει από τη όρεξη που έχεις..."

Μίσσας για Σέπσι: "Όλη η ιστορία ξεκινάει από τη όρεξη που έχεις..."
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Αθηναϊκό και πλέον ετοιμάζεται για το καθοριστικό ματς απέναντι στη Σέπσι (21/12, 18:00).

Ο Ολυμπιακός έκανε το 9/9 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με το άνετο 101-42 επί του Αθηναϊκού και πλέον ετοιμάζεται για το ματς με τη Σέπσι (21/12, 18:00) όπου ψάχνει την ανατροπή από το 55-59 της Ρουμανίας, προκειμένου να περάσει στη φάση των "16" του EuroCup.

Ο Κώστας Μίσσας, δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού πως: " Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι που είχαμε και ένα επίσης δύσκολο ματς στη Ρουμανία, είμαι ευχαριστημένος για τη διάθεση και τη συγκέντρωση που είχαμε στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Είχαμε μόνο μία μέρα να προετοιμαστούμε και δεν προλαβαίνεις ούτε καν να ξεκουραστείς έτσι. Βάλαμε λοιπόν μία σημαντική βάση για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι το πρώτο 12λεπτο μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε κάποιες προσαρμογές σε κάποια συστήματα σε επίθεση και άμυνα. Είναι συστήματα για το παιχνίδι της Πέμπτης, οπότε πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να προσθέσουμε πάρα πολλά πράγματα.

Στο ματς με τον Αθηναϊκό ας πούμε χρησιμοποιήσαμε νέα συστήματα, που δεν μας βγήκαν όπως τα θέλαμε και αυτό είναι λογικό. Δεν μπορούν να βγουν αυτά και να έχουν αποτελεσματικότητα αν δεν έχουν και επανάληψη. Εμείς δεν έχουμε όμως χρόνο και πρέπει μέχρι την Πέμπτη να είμαστε έτοιμοι σε ένα δύο πράγματα και είτε από την άμυνα είτε από την επίθεση να κάνουμε τις προσαρμογές που θέλουμε για αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Για εμάς μπορεί να λέγεται και ως τελικός αυτό το παιχνίδι με τη Σέπσι, το οποίο το θέλει η ομάδα για να προχωρήσει στο Eurocup. Αλλά πρέπει η ομάδα να παίξει μπάσκετ. Ολη η ιστορία ξεκινάει από την όρεξη που έχεις και την αυτοπεποίθησή σου και παράλληλα να ακολουθήσεις κάποια πλάνα, απέναντι σε ομάδες που είναι καλές. Παίζει καλό μπάσκετ η Σέπσι και πρέπει από αύριο κι όλας με συγκεκριμένη λογική να προχωρήσουμε. Σίγουρα η ομάδα έχει μία κούραση με συνεχόμενα παιχνίδια. Και ας θεωρούμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό, μην ξεχνάμε όμως υπάρχει ένταση και τρέξιμο. Μπορεί να ανοίγουμε το ροτέισον και να δίνουμε κάποιες ανάσες στις αθλήτριές μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κούραση. Πρέπει να ξεπεράσουμε και αυτό…"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ