Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Εγινε αυτό που είχαμε πει"

Μίσσας: "Εγινε αυτό που είχαμε πει"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε δια... περιπάτου τη νίκη επί του Παναθλητικού και ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στην σοβαρότητα, με την οποία αντιμετώπισε η ομάδα του την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από τα προημιτελικά του EuroCup νίκησε τον Παναθλητικό και ο Κώστας Μίσσας μετά το τέλος του παιχνιδιού της 11ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που η ομάδα του αντιμετώπισε την αναμέτρηση.

"Εγινε αυτό ακριβώς που είχαμε πει. Ήμασταν σοβαροί σε όλο το ματς και παρά τη στεναχώρια του αποκλεισμού από το EuroCup, το κίνητρό μας πρέπει εξίσου να είναι μεγάλο", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο που θέλουμε εννοείται να τα πάρουμε. Εκπροσωπούμε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, ίσως και τον κορυφαίο στην Ευρώπη και αυτό είναι από μόνο του ένα τεράστιο κίνητρο για να κερδίζουμε".

Η Στέλλα Καλτσίδου από την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού ανέφερε πως "ήταν σημαντικό για μας ότι ήμασταν συγκεντρωμένες και είχαμε ενέργεια. Σίγουρα η ομάδα είναι πεσμένη ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό και τον τρόπο που ήρθε την Πέμπτη. Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο 100% και να είμαστε στην κατάσταση που πρέπει σε κάθε ματς".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ