Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο"

Μίσσας: "Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον αγώνα με τις Εσπερίδες (14:30) με στόχο το 14-0 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με τον Κώστα Μίσσα να δηλώνει ότι η ομάδα του δεν σκοπεύει να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο.

Με στόχο το 14-0 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε μερικές ώρες τις Εσπερίδες (14:30), οι οποίες βρίσκονται στην 8η θέση με ρεκόρ 6-7. Οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα ωστόσο δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τις αντιπάλους της, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Κώστα Μίσσας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά: " Δεν έχουμε δικαίωμα να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Ολες οι ομάδες έχουν τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους. Συνεπώς πρέπει να είμαστε πιστοί στα πλάνα μας και να έχουμε ομαδικότητα αναφορικά με την επίθεση. Αυτή είναι η συνταγή για όλα τα παιχνίδια που θα συναντήσουμε και στο πρωτάθλημα".

Οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά αποτελούν την αποστολή των "ερυθρόλευκων", με μία από αυτές να αναμένεται να "κοπεί" πριν τον αγώνα.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ