Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με το βλέμμα στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Με το βλέμμα στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του στις υποχρεώσεις του στην Α1 Γυναικών. Τι δήλωσε ο Κώστας Μίσσας ενόψει Αθηναϊκού (1/4, 14:00).

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών , έχει επικεντρωθεί στη συνέχεια των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα και ο Κώστας Μίσσας θέλει η ομάδα του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό (1/4, 14:00) να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη.

"Ο Αθηναϊκός είναι από τις καλές ομάδες και στην έδρα του είναι πάντα θετικός. Οι περισσότερες ομάδες απέναντι στο κοινό τους παρουσιάζονται συνήθως βελτιωμένες", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα του και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Από τη δική μας μεριά, θεωρώ ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τελείωσε αυτό το κομμάτι και τώρα πρέπει και εμείς να προχωρήσουμε για το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα παιχνίδι πριν από τη διακοπή και η σοβαρότητά μας όπως κάθε φορά ξεκινάει από το κομμάτι της αμυντικής και της ατομικής μας τακτικής και το πόσο μέσα στο πλάνο μας θα είμαστε εκεί".

Επίσης, ο Κώστας Μίσσας τόνισε: "Τέλος θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί στην επίθεσή μας και στο τι θέλουμε να κάνουμε γενικότερα στο παιχνίδι. Το σημαντικό για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα έχουμε δουλέψει και σοβαροί στο παρκέ".

Ο έμπειρος προπονητής στην 20η "στροφή" της Α1 Γυναικών δεν θα έχει στη διάθεσή του την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο. Οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά αποτελούν την "ερυθρόλευκη" αποστολή για το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ