Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Μάλτση ο Ολυμπιακός ενόψει ΠΑΟΚ

Με Μάλτση ο Ολυμπιακός ενόψει ΠΑΟΚ

Η Εβίνα Μάλτση τέθηκε ξανά στην αποστολή του Ολυμπιακού και είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου (18/11, 14:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Καπογιάννη: "Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο".

Μετά από την αναμενόμενη διακοπή για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού αγωνίζεται το Σάββατο στο ΔΑΚ Γλυφάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ (18/11 14:30, Live streaming από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι νταμπλούχες Ελλάδος έχουν ως σκοπό να παραμείνουν αήττητες στις εγχώριες διοργανώσεις και να συνεχίσουν της καλές εμφανίσεις τους. Η Ελένη Καπογιάννη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχει ως μοναδική απουσία την Αφροδίτη Κοσμά, η οποία παραμένει τραυματίας. Επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού η μέχρι πρότινος τραυματίας (είχε υποστεί διάστρεμμα), Εβίνα Μάλτση, η οποία είναι έτοιμη να αγωνιστεί στην αναμέτρηση.

Την δωδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μίρνα Μάζιτς, Στέλλα Καλτσίδου, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Εβίνα Μάλτση, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά.

Η δήλωση της προπονήτριας του Ολυμπιακού Ελένης Καπογιάννη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο osfp.gr: "Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε σαν ομάδα και αρχής γενομένης από αύριο, έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο γιατί πρέπει να προετοιμαζόμαστε και για τα επόμενα ματς στην Ευρώπη. Έχουμε μία τετράδα παιχνιδιών που ακολουθούν, τα οποία είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ