Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λάρκινς, η επόμενη στον Ολυμπιακό

Λάρκινς, η επόμενη στον Ολυμπιακό

Ο Ερλάνα Λάρκινς αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό "χτύπημα" του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν σταματά να ενισχύεται εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ασταμάτητος είναι ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι, αφού φαίνεται πως η "όρεξή" του έχει ανοίξει για τα καλά. Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Eurocup) και γι αυτόν τον λόγο δεν σταματά να ενισχύεται.

Η επόμενη που αναμένεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα είναι η Ερλάνα Λάρκινς. Όπως αναφέρει με σημερινό του δημοσίευμα ο "Πρωταθλητής", η 30χρονη σέντερ θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό "χτύπημα" του Ολυμπιακού, αποκτώντας τρομερή δύναμη πυρός στη θέση "5". Δείγμα της διάθεσης που υπάρχει στο μεγάλο λιμάνι για ευρωπαϊκή διάκριση, πέραν της διατήρησης των σκήπτρων στην Ελλάδα.

Με ύψος 1μ85, η απόφοιτη του North Carolina έχει αγωνιστεί στο WNBA σε New York Liberty (2008-'09) και Indiana Fever (2012-'16), ενώ στην Ευρώπη έχει φορέσει τη φανέλα των Samsun Basketbol, Mersin BSB, Familia Schio και Adana ASKI.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή της Ερλάνα Λάρκινς, ο Ολυμπιακός θα δημιουργήσει... καρέ ξένων παικτριών, αφού στο ρόστερ υπάρχουν ήδη η Λικέντρα Τζόνσον, η Λινέτα Κάιζερ και η Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς. Οι "ερυθρόλευκες" αναμένεται να κινηθούν για μία ακόμη μεταγραφή, προκειμένου να παρουσιαστούν πολύ ισχυρές στο Eurocup της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από την πεντάδα των ξένων που θα έχει η Ελένη Καπογιάννη, οι δύο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρώπη, ενώ οι άλλες τρεις θα εναλλάσσονται στα παιχνίδια της Α1 Γυναικών.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ