Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λ. Τζόνσον: "Η καρδιά μου ανήκει στον Ολυμπιακό"

Λ. Τζόνσον: "Η καρδιά μου ανήκει στον Ολυμπιακό"

Η Λικέντρα Τζόνσον ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα μίας σεζόν επέστρεψε στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού και δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την συμφωνία της με τις νταμπλούχες Ελλάδας.

Η Λικέντρα Τζόνσον ανήκει και πάλι στον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή της στις τάξεις του προσθέτοντας συγχρόνως ακόμα ένα ποιοτικό κομμάτι στο παζλ του για τη νέα σεζόν.

Η 29χρονη Αμερικανίδα σέντερ τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, ενώ φέτος έπαιξε στον Φάρο Κερατσινίου. Η Λικέντρα Τζόνσον στις πρώτες της δηλώσεις σημείωσε την χαρά της για την επιστροφή της στον Ολυμπιακό κι εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα της θα υλοποιήσει τους στόχους της και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λικέντρα Τζόνσον. Η Αμερικανίδα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 20/03/1989), έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται ως σέντερ.

Προηγούμενες ομάδες

2008-12 Michigan State (NCAA)

2012-13 Northland Basket Lulea (Σουηδία)

2013-15 Eλληνικό

2015-17 Ολυμπιακός

2017-18 Φάρος Κερατσινίου

Η Λικέντρα Τζόνσον δήλωσε στον olympiacossfp.gr: "Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Πέρασα δύο τέλεια χρόνια στον Ολυμπιακό, κατακτήσαμε δύο νταμπλ, παίξαμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Πέρσι αγωνίστηκα στον Φάρο, αλλά πιστεύω ότι η καρδιά μου ανήκει εδώ. Θέλω τόσο πολύ να φορέσω και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού και είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω στην ομάδα έχοντας τον κόουτς Παντελάκη ως προπονητή μου. Για μένα είναι ευχαρίστηση να είμαι σε αυτόν τον σύλλογο. Ξέρω που βρίσκομαι, αγαπώ πάρα πολύ τους οπαδούς μας και είμαι σίγουρη ότι έχουμε την ποιότητα για να παραμείνουμε στην κορυφή της Ελλάδας και γιατί όχι να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Εύχομαι να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας την χρονιά που έρχεται".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ