Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεκίνησε με όνειρα ο Ολυμπιακός

Ξεκίνησε με όνειρα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Γλυφάδας με πολλές φιλοδοξίες. Δείτε όσα δήλωσαν οι πρωταγωνίστριες αλλά και φωτογραφίες (photos)

Στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας όπου θα χρησιμοποιεί ως έδρα τη σεζόν 2015-2016 η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (17/8) η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος. Το ξεκίνημα των "ερυθρόλευκων" συνοδεύεται με όνειρα και φιλοδοξίες για μια πετυχημένη σεζόν.

Συνολικά 10 καλοθοσφαιρίστριες έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τις Γκότζη Νατάσα, Σταμάτη Εβίνα, Μπόνη Μαρία-Ρόζα, Χατζηνικολάου Όλγα, Μπαλτά Ανθή, Νικολαϊδου Νένα, Χαλιβέρα Τάνια, Καλογήρου Ρούλα, Κοσμά Αφροδίτη. Παπαμιχαήλ Πέλη. Στις 24 Αυγούστου αναμένεται να ενσωματωθεί η στην προετοιμασία η Λικέντρα Τζόνσον και την 1η Σεμπτεμβρίου η Χέιλι Κριστόφερσον.

Το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποτελείται από την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, το β' προπονητή Γιώργο Παντελάκη, την γ' προπονητή Σταυρούλα Πράσσα και τη γυμνάστηρια Κλαίρη Μαρτινοπούλου. Από πλευράς διοίκησης του Ολυμπιακού το παρών έδωσε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Πριν την έναρξη του προγράμματος η κ. Τσιλιγκίρη καλωσόρισε τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, οριοθετώντας τον στόχο για τη νέα σεζόν που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομιλία του γενικού αρχηγού κ. Άρη Γαληνού ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε η προπονήτρια του Ολυμπιακού κ. Ελένη Καπογιάννη.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης διήρκησε 2 ώρες και θα συνεχιστεί με καθημερινές απογευματινές προπονήσεις το επόμενο διάστημα. Βάσει του προγράμματος όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος σε Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Λευκάδα στις 18-20 Σεμπτεμβρίου και στόχος είναι μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (το πρώτο δεκαήμερα του Οκτωβρίου) να έχουν δοθεί 6-7 φιλικά παιχνίδια.

Καπογιάννη: "Σημαδιακή σεζόν"

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr: "Ε ίναι σημαδιακή σεζόν και για εμάς και για το γυναικείο μπάσκετ. Ο στόχος μας σαν ομάδα είναι να είμαστε σε τροχιά τίτλων με την απόδοση μας. Αυτός ο στόχος ταυτίζεται με το στόχο του Ολυμπιακού σαν σύλλογος. Υπάρχει ανυπομονησία για την έναρξη της σεζόν και ελπίζουμε μέχρι τότε να είμαστε έτοιμοι. Μέχρι τότε πάμε βήμα-βήμα".

Μπαλτά: "Μεγάλος σύλλογος"

Η εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού Ανθή Μπαλτά τόνισε με τη σειρά της: " Κάνουμε ένα ξεκίνημα σε νέα πλαίσια. Είμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο που πρέπει να πάρει πρωτάθλημα και να σηκώνει κούπες Κάθε αρχή περιόδου είναι δύσκολη αλλά αυτή η αρχή είναι που θα μας ανεβάσει στην κορυφή".

Χατζηνικολάου: "Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας"

Η Όλγα Χατζηνικολάου δήλωσε με τη σειρά της: " Θεωρώ ότι η ομάδα φέτος ξεκινάει με ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Θέλουμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά σε αυτό το στάδιο για να είμαστε έτοιμες όταν θα έρθει η ώρα της έναρξης του πρωταθλήματος. Το ότι φοράμε τη φανέλα του Ολυμπιακού μας δίνει έξτρα κίνητρο και ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας".

Ξεκίνησε με όνειρα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS
Ξεκίνησε με όνειρα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS
Ξεκίνησε με όνειρα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS
Ξεκίνησε με όνειρα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS
Ξεκίνησε με όνειρα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS
TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ