Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεκινάει από την Λευκάδα ο Ολυμπιακός

Ξεκινάει από την Λευκάδα ο Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην οποία και θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Λευκάδα στο νησί, το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής (11/10).

Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο το πρωί αναχώρησε η «ερυθρόλευκη» αποστολή με προορισμό τη Λευκάδα ενόψει της αναμέτρησης με τη νεοφώτιστη Νίκη Λευκάδας που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 στο «Δ.Α.Κ. Λευκάδας», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Νατάσα Γκοτζή και Πέλλυ Παπαμιχαήλ οι οποίες ωστόσο δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της πρεμιέρας. Αμφότερες βρίσκονται στο στάδιο προχωρημένης αποθεραπείας και θα ενσωματωθούν στο φουλ πρόγραμμα της ομάδας την ερχόμενη εβδομάδα. Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μπόνη, Σταμάτη, Χατζηνίκολαου, Μπαλτά, Νικολαϊδου, Χαλιβέρα, Τζόνσον, Κριστόφερσον, Καλογήρου, Κοσμά, Παπαμιχαήλ, Γκοτζή

Καπογιάννη: «Πολύ καλά προετοιμασμένοι»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Εμείς θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι να πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και να πάρουμε τη νίκη. Για την εποχή ο βαθμός ετοιμότητας είναι ικανοποιητικό. Σαφώς δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι όπως καμία ομάδα δεν είναι στο ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας αλλά για τη συγκεκριμένη στιγμή είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι».

Μπόνη: «Όπως αξίζει στο σύλλογο μας»

Η μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού, Μαρία Ρόζα Μπόνη στις δηλώσεις της στο επίσημο site του συλλόγου τόνισε τα εξής: «Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος και θέλουμε να δείξουμε τις δυνάμεις μας από την αρχή. Η Λευκάδα είναι νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία αλλά εμείς θα τους αντιμετωπίσουμε σοβαρά και θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση όπως αξίζει στο σύλλογο μας και να πάρουμε το διπλό».

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ