Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κριστόφερσον: "Ενθουσιασμένη με τον Ολυμπιακό"

Κριστόφερσον: "Ενθουσιασμένη με τον Ολυμπιακό"

Η 24χρονη Αμερικανίδα σέντερ του Ολυμπιακού, Χέιλι Κριστόφερσον, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που αποτελεί μέλος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των ερυθρολεύκων. Θα έρθει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη.

Πριν λίγες μέρες, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, γνωστοποίησε την απόκτηση της 24χρονης (21/11/1991) Αμερικανίδας σέντερ (1.90 ύψος), Χέιλι Κριστόφερσον, η οποία πέρσι αγωνίστηκε στην Αυστρία με τις Flying Foxes. Εκεί μάλιστα αναδείχθηκε σε MVP του Πρωταθλήματος. Μία σημαντική κίνηση από τους Πειραιώτες, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενίσχυσαν σημαντικά το ρόστερ τους.

Η Χέιλι Κριστόφερσον, με επίσημη τοποθέτηση της, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της με την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Ολυμπιακό. Η υψηλόσωμη σέντερ αναμένεται αρχές Σεπτέμβρη στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του τμήματος η οποία θα ξεκινήσει μέσα Αυγούστου.

Με δηλώσεις της στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) η Χέιλι Κριστόφερσον τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: "Eίμαι πολύ ενθουσιασμένη που υπέγραψα με τον Ολυμπιακό. Είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα για τη νέα σεζόν και να γνωρίσω την υπόλοιπη ομάδα".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ