Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοσμά: "Αποδείξαμε ότι είμαστε οι καλύτερες"

Κοσμά: "Αποδείξαμε ότι είμαστε οι καλύτερες"
STOLISVAGGELIS

Λίγη ώρα μετά τη στέψη του Ελληνικού, η Αφροδίτη Κοσμά μίλησε στο Sport24.gr για το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, τονίζοντας πως "αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Το Ελληνικό κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, συνεχίζοντας να "γράφει ιστορία" στο γυναικείο μπάσκετ. Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη υπέταξε τον Παναθηναϊκό με 62-61 , κάνοντας το 3-2 στη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών, με την Αφροδίτη Κοσμά να μιλάει για δικαίωση.

Η έμπειρη φόργουορντ, που έχει φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο παρκέ, λέγοντας πως " το παιχνίδι ήταν πολύ αγχώδες. Ο Παναθηναϊκός είχε μόνο να κερδίσει από αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να παραμείνουμε ψύχραιμες, ήμασταν καλύτερες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κερδίσαμε", για να καταλήξει:

" Είναι η επιβράβευση του κ. Λεριώτη, που μας παρέχει τα πάντα. Όλη η ομάδα του αφιερώνει τον τίτλο. Είναι η δικαίωση του ιδρώτα που έχουμε ρίξει στο παρκέ από την αρχή της σεζόν, αλλά και της προσπάθειας των προπονητών μας. Το αξίζαμε γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και το αποδείξαμε".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ