Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κόντρα στην Ρίγα για νίκη-μισή πρόκριση ο Ολυμπιακός στο EuroCup γυναικών

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρίγα για την 3η αγωνιστική του EuroCup γυναικών (18:00) και θέλει τη νίκη προκειμένου να "αγκαλιάσει" την πρόκριση. Θα πρέπει ωστόσο να το κάνει χωρίς τις τραυματίες Μάλτση και Κοσμά.

Έπειτα από δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για το EuroCup γυναικών, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην επίσης αήττητη Ρίγα (18:00). Οι "ερυθρόλευκες" θέλουν τη νίκη που θα τις βοηθήσει να αγκαλιάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη θα πρέπει πάντως να προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα χωρίς τις Αφροδίτη Κοσμά και Εβίνα Μάλτση, αφού η πρώτη υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στον δεξιό ώμο και θα μείνει εκτός δράσης για 1.5 μήνα, ενώ η δεύτερη δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Λευκάδας.

Παρά ωστόσο τις απουσίες ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, αφού αν καταφέρει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το παρκέ, τότε θα έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ