Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοντά στην Πηνελόπη Παυλοπούλου ο Ολυμπιακός

Κοντά στην Πηνελόπη Παυλοπούλου ο Ολυμπιακός
AP PHOTO/BEN MARGOT

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι κοντά στη απόκτηση της Πηνελόπης Παυλοπούλου, η οποία μετά την θητεία της στο NCAA ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να υλοποιεί τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική και περίοδο και θέση στα πλάνα των νταμπλούχων Ελλάδας έχει η Πηνελόπη Παυλοπούλου. Ο Ολυμπιακός μάλιστα είναι κοντά στην απόκτηση της 22χρονης γκαρντ (1.72 μ.), η οποία πέρασε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν αγωνιζόμενη στο NCAA.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου, η οποία είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, το 2014 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό του Washington State, ενώ την φετινή σεζόν έπαιξε και στα 30 παιχνίδια των Cougars, ενώ στα 14 εξ αυτών ήταν στην πρώτη πεντάδα τους. Η Ελληνίδα γκαρντ είχε μέσο όρο 6,5 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,9 κλεψίματα και 1 λάθος και με τις εμφανίσεις και τις δυνατότητές της βρέθηκε στο... ραντάρ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην υπογραφή της Πηνελόπης Παυλοπούλου, ενώ μετά την προαγωγή του Γιώργου Παντελάκη σε head coach έχει συμφωνήσει επίσης με την Λακέντρα Τζόνσον από τον Φάρο Κερατσινίου και την Χριστίνα Λίτσι από τις Εσπερίδες. Η Λακέντρα Τζόνσον είχε αγωνιστεί τις σεζόν 2015-2016 και 2016-17 στον Ολυμπιακό. Επίσης, την "ερυθρόλευκη" φανέλα θα συνεχίσουν να φορούν οι Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Αφροδίτη Κοσμά και Μίρνα Μάζιτς.

AP Photo/Ben Margot

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ