Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κατζιλιέρης: "Δεν έχω ξαναδεί τον Ολυμπιακό να πιέζει επί 40 λεπτά με τόσο πάθος"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Κατζιλιέρης, μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και το στοιχείο που δείχνει τη δυναμική του "τριφυλλιού" ως σύλλογος.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του σε σχέση με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (20/1), με αποτέλεσμα να διατηρήσει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πίσω του στη βαθμολογία και να διευρύνει το αήττητο σερί του από καταβολής του τμήματος. Το "τριφύλλι" παρατάχθηκε κατά βάση με νεάνιδες και κορασίδες, γεγονός που έφερε το -73 από τις "ερυθρόλευκες" .

Αναφορικά με την αναμέτρηση, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Κατζιλιέρης, δήλωσε αρχικά στο Sportshero πως " είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των κοριτσιών. Είναι μια άνιση μάχη με τις άλλες ομάδες σε ό,τι αφορά τη δύναμη και την εμπειρία, γιατί δεν πιστεύω ότι σε ταλέντο υστερούμε απέναντι στις άλλες ομάδες. Όλο αυτό θα το βρούμε μπροστά μας. Εμείς τώρα "χτίζουμε". Μπορεί κάποιοι να μην το καταλαβαίνουν, αλλά σε βάθος χρόνου η δουλειά που γίνεται θα φανεί", ενώ κατέληξε εστιάζοντας σε κάτι που αφορά στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στο ΔΑΚ Γλυφάδας:

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του φέτος, μέσω του scouting. Δεν έχω ξαναδεί τον Ολυμπιακό να πιέζει σε όλο το γήπεδο για 40 λεπτά, με τόσο πάθος. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλος είναι ο Παναθηναϊκός, την αξία που έχει ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ