Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κατεβαίνει στην Α1 Γυναικών ο Παναθηναϊκός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα συμμετάσχει στην Α1 Γυναικών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με νεάνιδες θα "κατέβει" το "τριφύλλι".

Στο "παρά πέντε" ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός την ΕΟΚ σχετικά με τη συμμετοχή του στην Α1 Γυναικών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το "τριφύλλι" υπέβαλε συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία, στην οποία βέβαια δεν θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικό, διεκδικώντας κάτι καλό. Το κάθε άλλο, θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης, ήτοι νεάνιδες, παλεύοντας για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πόσο εφικτό είναι αυτός ο στόχος να επιτευχθεί; Μάλλον αδύνατο, αλλά αυτό έχει τη μικρότερη σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το μείζον είναι πως ο Ερασιτέχνης έκανε την κίνησή του για να αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα μπάσκετ στην Α1 Γυναικών, κάνοντας την αρχή σχετικά με τα τμήματα του συλλόγου, που βρίσκονται στον "αέρα" εδώ και αρκετό καιρό, από την στιγμή δηλαδή που προέκυψε διοίκηση από το Πρωτοδικείο.

Από το υπάρχον ρόστερ, καμία παίκτρια δεν πρόκειται να συνεχίσει, βάσει αυτών που σχεδιάζουν στο "τριφύλλι", ήτοι θα λυθούν τα συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύ, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί με έξτρα έξοδα ο σύλλογος.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαιώθηκε πως στο βόλεϊ γυναικών, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κάποια κατηγορία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με το πλάνο να αφορά στο καλοκαίρι του 2018 και τις πιθανότητες παρουσίας της ομάδας είτε στην PreLeague (σ.σ.: μία νέα κατηγορία, ανάμεσα σε Α1 και Α2), την ώρα που συνεχίζονται οι προσπάθειες προκειμένου το βόλεϊ ανδρών να βρίσκεται στη Volley League. Δίχως βέβαια αυτή την στιγμή να υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να γίνει κάτι τέτοιο.

Όσο για το πόλο ανδρών; Το "τριφύλλι" θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ