Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καταλήγει σε γήπεδο

Καταλήγει σε γήπεδο

Το θέμα του γηπέδου ταλαιπώρησε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, όμως όπως φαίνεται έχει βρεθεί το κλειστό που θα στεγάσει το νέο τμήμα του ερασιτέχνη

Τα κλειστά γυμναστήρια στη Νότια Αττική δεν είναι πολλά και υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ομάδων. Η αποστολή των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν εξαρχής αντίξοη, καθώς η εξεύρεση γηπέδου που να διαθέτει ελεύθερες ώρες για να φιλοξενήσει το νέο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ αλλά παράλληλα να έχει και τη χωρητικότητα για να χωρέσει τους πολυάριθμους φιλάθλους της ομάδας καθιστούσε το έργο δύσκολο.

Όπως όλα δείχνουν μετά από πολλές συζητήσεις οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρήκαν το γήπεδο που θα στεγάσει την ομάδα στην πρώτη της παρουσία στην Α1. Οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν κι έτσι σύντομα θα γίνει γνωστό το νέο "σπίτι" των "ερυθρολεύκων".

Στα αγωνιστικά θέματα την Δευτέρα (17/8) η Ελένη Καπογιάννη έχει δώσει το πρώτο ραντεβού με τις αθλήτριες της. Η προετοιμασία ξεκινάει κι όπως και πέρσι όταν η ομάδα αγωνιζόταν ως Ελληνικό οι στόχοι είναι υψηλοί κι αφορούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ