Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καπογιάννη: "Θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει"

Καπογιάννη: "Θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει"

Η Ελένη Καπογιάννη, προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fast break", με τον Σπύρο Καβαλιεράτο.

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε στην εκπομπή "Fast Break" του Sport24 Radio 103.3 για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών , αλλά και την πορεία του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Δόξα Λευκάδας: " Το ματς στην Λευκάδα ήταν γιορτή, με φιλάθλους και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Είναι πολύ ευχάριστο για όλες τις ομάδες να αγωνίζονται υπό τέτοιες συνθήκες. Για εμάς βέβαια είναι και πρωτόγνωρο και πολύ θετικό, μιας και χρειαζόμαστε την ώθηση του κόσμου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τώρα. Έτσι κ εμείς έχουμε κενά διαστήματα στην απόδοσή μας. Το κενό διάστημα που παρουσιάσαμε στο συγκεκριμένο ματς είχε να κάνει και με την απόδοση του αντιπάλου. Δεν θέλει λοιπόν και πολύ να αντιστραφεί μια μεγάλη διαφορά. Ανακάμψαμε όμως γρήγορα. Θέλω όμως να πω ότι η Λευκάδα παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστική στο γήπεδό της".

Για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών: " Έχουμε δοκιμάσει το μοντέλο χωρίς ξένες ή με μία ξένη. Δεν είχαμε αναβάθμιση του γυναικείου μπάσκετ. Ακόμη και με την συμμετοχή 3 ξένων παικτριών πιστεύω ότι θα προστεθεί ποιότητα στο πρωτάθλημα".

Για τον ανταγωνισμό: " Ο Αθηναϊκός παρουσιάζει επιθετικό πλουραλισμό. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο κυρίως στην έδρα του. Ο Πρωτέας έχει έναν έμπειρο κορμό και θα είναι ανταγωνιστικός. Ο Κρόνος μόλις βρει τα πατήματά του πιστεύω ότι θα είναι και αυτός ανταγωνιστικός. Η Τερψιθέα θέλει λίγο χρόνο για να δεθεί ως ομάδα αφού δημιουργήθηκε αργά".

Για ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 24 Οκτώβρη: " Είναι ένα παιχνίδι που το έχουμε στο μυαλό μας, αν και είναι ακόμη νωρίς. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος αντίπαλος σε μια καυτή έδρα. Σιγά σιγά δουλεύουμε και γι' αυτό το παιχνίδι και θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ