Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καπογιάννη: "Στον αθλητισμό δεν είναι τα πάντα... εκκλησία"

Καπογιάννη: "Στον αθλητισμό δεν είναι τα πάντα... εκκλησία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της για όσα της καταλόγισαν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην "Φως των Σπορ".

Οι δηλώσεις της Ελένης Καπογιάννη στην εφημερίδα "Φως των Σπορ" προκάλεσαν αντιδράσεις τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο κι από τον Πρωτέα Βούλας. Οι "πράσινοι" έσπευσαν μάλιστα να καταγγείλουν την προπονήτρια του Ολυμπιακού στην ΕΦΙΠ με αφορμή την ατάκα " αν βγάλετε τα σήματα από τις φανέλες, αυτές του Παναθηναϊκού δέκα φορές να τις αντιμετωπίσετε, δέκα φορές θα τις γ@@@@@@ε'", που είπε στις παίκτριές της στην ανάπαυλα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Ενώ ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από τον Πρωτέα Βούλας για την τοποθέτησή της περί ενδιαφέροντος για τη Μαριέλλα Φασούλα.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού μίλησε στο Action 24 με αφορμή όσα της καταλογίζουν, τονίζοντας πως " ήμασταν σαφώς επηρεασμένοι στο ημίχρονο και ήμασταν πίσω με δέκα πόντους και φυσικά ήταν ένας τρόπος για ενθαρρύνω την ομάδα μου. Δεν νομίζω δηλαδή κανένας μέσα από το αποδυτήρια δεν μιλάει "γαλλικά". Ηταν σε πολύ αθλητικό επίπεδο", για να εξηγήσει πως " είμαι τριάντα χρόνια στα γήπεδα και ως αθλήτρια και ως προπονήτρια. Έχω αποδείξει και τον χαρακτήρα μου και το ποιόν μου. Νομίζω ότι σέβομαι κάθε αντίπαλο και την κάθε προσπάθεια που κάνει. Προς θεού δηλαδή ούτε καν να χλευάσω και να προσβάλω δεν ήθελα να σκεφτώ έτσι. Χάνουμε όμως την ουσία. Και κακώς μεταφέρθηκε αυτούσιο αυτό στην συνέντευξή μου. Αυτό είναι η αλήθεια".

Όσο για την ουσία όσων είπε; Ξεκαθάρισε πως " η ουσία δεν είναι το τι είπα εγώ στα αποδυτήρια με καθαρά αγωνιστικό ύφος ώστε να τονώσω εγώ την ομάδα μου. Αλλά το ότι έχουμε αφήσει τα επεισόδια κατά μέρους που κινδύνεψαν και ζωές και καταστράφηκαν περιουσίες και έχουμε σταθεί σε μία δήλωση. Εννοείται πως είναι λάθος που μεταφέρθηκε έτσι αλλά δεν έκανα κάποιο λάθος. Δεν θίγω τον νόμο, μιλάω στις αθλήτριές μου όπως ο κάθε προπονητής και στον αθλητισμό δεν είναι τα πάντα… εκκλησία".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ