Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καπογιάννη: “Και τώρα το Νταμπλ"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε πως πλέον στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Νταμπλ στην Ελλάδα, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3. "Μας πείραξε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός", σχολίασε.

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη μίλησε στον Sport24Radio 103,3 αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τις ερυθρόλευκες, μετά την νίκη 103-68 επί του Πανιωνίου.

Για το αν έχουν βαρεθεί να κερδίζουν: “Έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός και έχει τη δική του ομορφιά. Παίζουμε για να κερδίζουμε”.

Για τον αν η αγωνιστική διαφορά του Ολυμπιακού είναι τόσο μεγάλη από τις άλλες ελληνικές ομάδες όσο φάνηκε στον τελικό με τον Πανιώνιο: Ένας τελικός αποτελεί κίνητρο, όσο καλός παίκτης κι αν είσαι. Είναι πολύ ταλαντούχα η ομάδα μας. Όλες οι αθλήτριες μας είναι ταλεντάρες , αλλά δουλεύουν και πολύ σκληρά. Έχουν κίνητρο για κάθε τίτλο. Πιστεύω ότι παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Η ομάδα χρειαζόταν χρόνο για να βρει και κάποιους αυτοματισμούς, οι οποίοι με τον καιρό ήρθαν. Οι παίκτριες συνεργάζονται καλά και προσφέρουν θέαμα. Αυτή η γιορτή είναι δική τους. Παίρνουν αυτό που τους αξίζει, παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ”.

Για τον επόμενο στόχο του Ολυμπιακού: “Επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Τώρα θα χαρούμε το Κύπελλο, αλλά όταν πρέπει θα δουλέψουμε στο γήπεδο για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος”.

Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό των ερυθρόλευκων: “Μας πείραξε όσο δεν φαντάζεστε. Για εμένα ήταν ένα μεγάλο μάθημα. Μόνο εμπειρίες αποκομίσαμε. Διορθώνουμε τα λάθη μας. Αν θες να προχωρήσεις, πρέπει άμεσα να διορθώσεις τα λάθη σου. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ διαφορετικός και θα κάνει μια πορεία που θα του αξίζει. Πιστεύω πάντως ότι θα μπορούσαμε να είχαμε προχωρήσει. Δεν είχαμε ούτε την απαιτούμενη ψυχολογία ούτε τη χημεία που χρειαζόταν. Ήρθαν παίκτριες, αφού είχαν ξεκινήσει τα παιχνίδια. Μαθαίνουμε όμως και διορθώνουμε τα λάθη μας”.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ