Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καπογιάννη: "Η αποχή μάς έβγαλε εκτός ρυθμού"

Καπογιάννη: "Η αποχή μάς έβγαλε εκτός ρυθμού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ώρα για τους τελικούς της Α1 Γυναικών έφτασε, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20/4, 18:00) θέλοντας να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Διαβάστε τι δήλωσαν η Ελένη Καπογιάννη και η Ανθή Μπαλτά.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των τελικών της Α1 Γυναικών ολοκληρώνεται, αφού την Τετάρτη (20/4, 18:00) θα γίνει το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκες" έχουν το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού "κουβαλούν" τις δύο νίκες από τη regular season όσο και το πλεονέκτημα έδρας (σ.σ.: η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες). Ένα μήνα περίπου μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, οι δύο αντίπαλοι θα τα ξαναπούν, αυτή τη φορά στο "Μάκης Λιούγκας" της Γλυφάδας.

" Ο πρώτος τελικός είναι πάρα πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι όπως επίσης θεωρώ ότι θα είναι και πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε ετοιμαστεί, δυστυχώς η αποχή μας έβγαλε εκτός αγωνιστικού ρυθμού αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι στο γήπεδο, να μας υποστηρίξει. Το έχουμε ανάγκη και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ η δυναμική παρουσία του", δήλωσε η Ελένη Καπογιάννη αναφερόμενη στο πρώτο παιχνίδι με το "τριφύλλι" για την post season.

Από την πλευρά της, η Ανθή Μπαλτά ανέφερε ότι " είναι ξεχωριστό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα τρία που έχουμε παίξει τη φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και αρκετά δύσκολο. Θεωρώ ότι το πρώτο ματς των τελικών σημαίνει πολλά. Εφόσον νικήσουμε την Πέμπτη θα χρειαζόμαστε ένα βήμα ακόμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τα καταφέρουμε αύριο και με την βοήθεια του κόσμου μας που μας δίνει έξτρα ώθηση για να πετύχουμε το στόχο μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ