Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καπογιάννη: "Ευχαριστημένοι για το εύρος της νίκης, τώρα η Μπεσίκτας"

Καπογιάννη: "Ευχαριστημένοι για το εύρος της νίκης, τώρα η Μπεσίκτας"

Η Ελένη Καπογιάννη έμεινε ευχαριστημένη από το εύρος της νίκης επί του ΠΑΟΚ με 59 πόντους διαφορά (115-56), ενώ η Μακόλι τόνισε πως είναι πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ στη Γλυφάδα με το επιβλητικό 115-56 (με 59 πόντους διαφορά) και η Ελένη Καπογιάννη έμεινε ικανοποιημένη από το εύρος της νίκης. Παράλληλα, η Βικτόρια Μακόλι, η οποία έκανε νταμπλ-νταμπλ με 21 πόντους (8/11 δίποντα) και 10 ριμπάουντ, επεσήμανε πως αντιμετωπίζει ως πρόκληση το ερχόμενο ματς κόντρα στην Μπεσίκτας, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (22/11, 18:00), στο γήπεδο των Πειραιωτών.

Η Ελένη Καπογιάννη, σχολίασε πως: "Είμαστε ευχαριστημένοι για το εύρος της νίκης. Η ομάδα ακόμα δεν έχει βρει την χημεία της και αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό, που το περιμέναμε. Δουλεύουμε διαρκώς και έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για την Μπεσίκτας. Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου γιατί κάνουν προσπάθεια. Πρέπει και νοητικά να μπουν μέσα στην ομάδα, έχουν τις τρεις μέρες μπροστά τους και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι με την Μπεσίκτας".

Μακόλι: "Πρόκληση το ματς με την Μπεσίκτας"

Από την πλευρά της η Βικτόρια Μακόλι, δήλωσε πως: "Απλά βγήκαμε έξω με φοβερή ενέργεια όλες μας. Επέστρεψαν οι κοπέλες από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα και όλοι ήμασταν χαρούμενοι που θα παίξουμε και πάλι μαζί. Ήμασταν χωρίς ματς εδώ και δύο εβδομάδες οπότε επιστρέψαμε στο πρωτάθλημα με μία πολύ καλή νίκη.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ουσιαστικά ήταν μία δυνατή προπόνηση για το ματς της Τετάρτης με την Μπεσίκτας. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς το παιχνίδι με την Μπεσίκτας και θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες μας στο Eurocup. Θέλουμε να παίξουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε σήμερα απέναντί τους. Με την ίδια επιθετικότητα και με δυνατή άμυνα, παίζοντας σαν ομάδα για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ