Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καπογιάννη: "Δεν έχει αφομοιωθεί ακόμη η τακτική"

Καπογιάννη: "Δεν έχει αφομοιωθεί ακόμη η τακτική"

Η Ελένη Καπογιάννη στάθηκε στην αφομοίωση της τακτικής, ενώ μίλησαν για το ματς οι Κατερίνα Σωτηρίου και Στέλλα Καλτσίδου.

Διαβάστε τις δηλώσεις από την νίκη του Ολυμπιακού επί της Εθνικής Νορβηγίας στην πρεμιέρα του "2nd International Olympiacos Tournament".

Η Ελένη Καπογιάννη σχολίασε πως: «Κρατάμε τη διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια. Η τακτική όπως φαίνεται στα δικά μας τα μάτια δεν έχει αφομοιωθεί ακόμα, είναι επόμενο αυτό γιατί η ομάδα έχει κάνει 11 προπονήσεις μαζί όμως πιστεύω ότι δεν βοήθησε και η δυναμικότητα του αντιπάλου που ναι μεν ήταν μαχητικές αλλά μας μπέρδεψε λίγο το παιχνίδι. Θεωρώ ότι αύριο και μεθαύριο θα είναι πάρα πολύ καλά τεστ για εμάς για να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Κρατάμε όμως το πολύ θετικό, τη διάθεση που δείχνουν οι αθλήτριες μας, στο ότι θέλουν να μπουν στην τακτική και τη φιλοσοφία της ομάδας και πιστεύω ότι οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες».

Καλτσίδου: "Βγάλαμε ενέργεια"

"Σίγουρα είναι θετικό ότι ξεκινήσαμε νικηφόρα. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο, ήταν μια σχετικά αδύναμη ομάδα σε σχέση με εμάς. Καταφέραμε να προπονηθούμε καλά, να δούμε κάποια πράγματα αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ένας αγώνας που μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Θεωρώ ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πιο δυνατά αλλά σίγουρα ήταν μια δυνατή προπόνηση όπου βγάλαμε ενέργεια και πιστεύω αύριο να είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Σωτηρίου: "Να ανεβάζουμε ρυθμούς"

"Εύχομαι καλή χρονιά έστω και με αυτό το επίσημο φιλικό. Πρώτα από όλα θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που γίνεται στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη που ήταν πολύ δικός μου άνθρωπος και βοήθησε το μπάσκετ γενικά. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν παιχνίδι προετοιμασίας, θέλουμε να δούμε και να δουλέψουμε πολλά πράγματα, προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας ζητάει το staff και η coach. Δεν έχει να κάνει με το σκορ η δυναμικότητα που αναμφισβήτητα ήταν χαμηλής δυναμικότητας το σημερινό. Μέρα με τη μέρα θέλουμε να ανεβάζουμε ρυθμούς, να διορθώνουμε πράγματα ώστε να είμαστε τη σωστή χρονική στιγμή έτοιμοι για το Ελληνικό πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρώπη".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ