Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Και με την... βούλα στη Νίκη Λευκάδας η Παπαμιχαήλ

Και με την... βούλα στη Νίκη Λευκάδας η Παπαμιχαήλ
FAROS-BC.GR

Η Πελαγία Παπαμιχαήλ ανήκει κι επισήμως στη Νίκη Λευκάδας, η οποίο ανακοίνωσε την απόκτησή της και πρόσθεσε ακόμα ένα σημαντικό... γρανάζι στη μηχανή της.

Ο αρραβώνας της Νίκης Λευκάδας με την Πελαγία Παπαμιχαήλ κατέληξε σε γάμο, καθώς την Τρίτη (19/6) ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του ντιλ.

Η διεθνής φόργουορντ - σέντερ υπέγραψε στη Νίκη Λευκάδας, ενώ στις πρώτες της δηλώσεις μεταξύ άλλων στάθηκε στον τρόπο που την προσέγγισαν και στις φιλοδοξίες της νέας της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Νίκης Λευκάδας αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει τη συμφωνία του με την αθλήτρια Πελαγία (Πέλη) Παπαμιχαήλ, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της Γυναικείας Ομάδας μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η 32χρονη διεθνής φόργουορντ ύψους 1.90 μ. έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο εξωτερικό (Ρουμανία, Γαλλία, Κροατία), ενώ έχει τεράστια εμπειρία και εντός των συνόρων κατακτώντας το νταμπλ με τις Εσπερίδες (2006), το Ελληνικό (2015) και τον Ολυμπιακό (2016, 2017). Την χρονιά που μας πέρασε ήταν βασικός πυλώνας της πορείας του Φάρου Κερατσινίου ως την δεύτερη θέση της Α1.

Στην πρώτη της δήλωση ως αθλήτρια του Συλλόγου μας ανέφερε τα εξής: "Ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της Νίκης Λευκάδας με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Αυτό, σε συνδυασμό με τους στόχους της ομάδας για φέτος και το άλμα στην Ευρώπη ήταν μια απόφαση για μένα που την πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά πρώτα απ’ όλα με υγεία και είμαι σίγουρη πως με σκληρή δουλειά θα έχουμε μια επιτυχημένη πορεία".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ