Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ η Αλμπάνεζ

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ η Αλμπάνεζ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κεάνι Αλμπάνεζ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ, την τρίτη ελληνική ομάδα της καριέρας της μετά τον Παναθηναϊκό και τον Αθηναϊκό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση της.

Ήταν γνωστό, έγινε και επίσημο. Στη Θεσσαλονίκη θα μετακομίσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο μία από τις πιο αξιόλογες ξένες παίκτριες της Α1 Γυναικών την τελευταία διετία. Η Κεάνι Αλμπάνεζ, τέως παίκτρια του Παναθηναϊκού και του Αθηναϊκού, θα αγωνίζεται τη σεζόν 2017-18 στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση της. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μέσο όρο 15.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 2.7 κλεψίματα και 2.1 ασίστ ανά παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την 24χρονη Αμερικανίδα guard Κεάνι Αλμπάνεζ.

Η αθλήτρια, ύψους 1.78, την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό, ενώ πρόπερσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Την προηγούμενη σεζόν, η Αμερικανίδα guard ήταν 1η στα κλεψίματα και 10η σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ σε 22 αγώνες στην Α1 είχε κατά μέσο όρο 15.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 2.7 κλεψίματα.

Καλωσήλθες Κεάνι στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ