Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Τερψιθέα απάντησε στις καταγγελίες περί τζόγου και καθυστέρησης πληρωμών

Η Τερψιθέα απάντησε στις καταγγελίες περί τζόγου και καθυστέρησης πληρωμών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέλη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Τερψιθέας έκαναν καταγγελίες περί τζόγου, καθυστέρησης πληρωμών και απαράδεκτων συνθηκών διαβίωσης. Πήρε θέση ο σύλλογος: "Κακόβουλες συκοφαντίες από καλοθελητές".

Σάλος έχει ξεσπάσει στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ, καθώς μέλη της ομάδας μπάσκετ της Τερψιθέας Γλυφάδας, έστειλαν μήνυμα-καταγγελία, κάνοντας λόγο για τζόγο στα παιχνίδια τους, επισημαίνοντας πως υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών και απαράδεκτες συνθήκε διαβίωσης για τις αθλήτριες.

Η συγκεκριμένη καταγγελία, συντάχθηκε-στάλθηκε από άνθρωπο της ομάδας της Τερψιθέας Γλυφάδας, σε γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με το ευρωπαϊκό μπάσκετ , καταγράφοντας τα περιστατικά. Μεταξύ άλλων, το κείμενο αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, επισημαίνοντας πως υπάρχει τζόγος στα παιχνίδια της (μάλιστα υπογραμμίζουν πως τρεις προπονητές έφυγαν λόγω αυτού, καθυστερήσεις στις πληρωμές, άθλιες συνθήκες διαβίωσης για τις αθλήτριες, οι οποίες δεν έχουν ασφάλιση, με τον σύλλογο να μην έχει καν την δυνατότητα να παρέχει γεύματα στις παίκτριες.

Η απάντηση της Τερψιθέας: "Κακόβουλες συκοφαντίες από καλοθελητές

Για το γεγονός ενημερώθηκε η ομάδα μπάσκετ της Τερψιεθάς, η οποία με επίσημη της ανακοίνωση, απάντησε στο δημοσίευμα, λέγοντας τα εξής: "Όλα όσα αναφέρονται στην υποτιθέμενη καταγγελία στο eurobasket.comείναι υπερβολές συκοφαντίες και θα προσφύγει ο σύλλογος κατά κάθε υπευθύνου για τα δολίως καταγγελθέντα τα οποία ακόμη αγνοούμε από πού προέρχονται .

Πολλά προβλήματα υπάρχουν εννοείται όπως σε κάθε σύλλογο και δεν το κρύψαμε , αλλά οι Αμερικάνες αθλήτριες ήταν όλες πληρωμένες μέχρι τον Δεκέμβριο ενώ υπάρχουν εστιατόρια χορηγοί συμβεβλημένα και ακόμη τρώνε εκεί οι αθλήτριές μας . Παρασύρθηκαν προφανώς από ...κακοθελητές με αποτέλεσμα να απέχουν από τους αγώνες και ειδικά χωρίς να ειδοποιήσουν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκτοτε είναι εξαφανισμένες . Οι κακόβουλες συκοφαντίες είναι αναπαραγωγή από …καλοθελητές που θέλουν να διαλύσουν την ομάδα .

Η αναφορά στο στοίχημα ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας και είναι ...ανέκδοτο και δεν καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού το καταλαβαίνει κάθε νοήμων άνθρωπος. Οι Αμερικανίδες αποτελούν παρελθόν λόγω της αδικαιολόγητης αποχής . Με απόφαση του ΔΣ η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά με τις υπάρχουσες ελληνίδες αφού ο στόχος είναι οριστικά χαμένος και πρέπει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για να μην έχει κυρώσεις τα επόμενα χρόνια (υποβιβασμός δύο κατηγοριών κ.λ.π.).

Επιφυλασσόμαστε να πάρουμε τα πρέποντα μέτρα για την ηθική προστασία του σωματείου, των παραγόντων που ηρωϊκά παλεύουν με φοβερές αντιξοότητες και των αθλητριών που παρέμειναν και που τιμούν την φανέλα τους ...".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ