Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η στιγμή της αποχώρησης του Βόλου εν μέσω αποδοκιμασιών

Η στιγμή της αποχώρησης του Βόλου εν μέσω αποδοκιμασιών
EUROKINISSI

Δείτε το VIDEO με την αποχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου από την αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας, η οποία μεταξύ άλλων είχε ως αποτέλεσμα να παραπεμφθεί για δυσφήμιση του αθλήματος στον αθλητικό δικαστή.

Ο Ολυμπιακός Βόλου 6:19 πριν από την λήξη της αναμέτρησης με τον Πρωτέα Βούλας της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Α1 Γυναικών αποχώρησε από το παρκέ επικαλούμενος πως το παιχνίδι δεν σταμάτησε έπειτα από τραυματισμό παίκτριάς του. Η κίνησή του είχε ως αποτέλεσμα να μηδενιστεί, να του αφαιρεθεί ένας βαθμός και να παραπεμφθεί στον αθλητικό δικαστή για δυσφήμιση του αθλήματος , αλλά και να κοντραριστεί με τις Εσπερίδες στα playouts .

Θυμίζουμε πως αν το παιχνίδι ολοκληρωνόταν λόγω της νίκης των Εσπερίδων επί της βαθμολογικά αδιάφορης Δάφνης Αγίου Δημητρίου, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετώπιζε στα playouts τον Πρωτέα Βούλας, ο οποίος θα ήταν μπροστά στη σειρά με 2-0 στις νίκες και όχι την ομάδα της Καλλιθέας, με την οποία είναι στο 1-1.

Δείτε το video του sportshero.gr με την αποχώρηση εν μέσω αποδοκιμασιών του Ολυμπιακού Βόλου, την οποία καταδίκασαν ο Πρωτέας Βούλας, οι Εσπερίδες, αλλά και ο Φάρος Κερατσινίου :

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ