Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

H πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

H πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (11/10, 18:00) την Γκορζόβ και θα παίξει δίχως την τραυματία Μάλτση. Καλτσίδου: "Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη".

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται την Τετάρτη (11/10) στις 18:00 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας την πολωνική Γκορζόβ για την 1η αγωνιστική του Eurocup. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την πρεμιέρα του Α' Ομίλου συνεχίζεται με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (10/10) και ολοκληρώνεται ανήμερα του αγώνα με πρωινή προπόνηση στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας.

Τα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, εντοπίζονται στην απουσία της Εβίνας Μάλτση η οποία ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Νίκη Λευκάδας. Έτσι την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με την Γκορζόβ αποτελούν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι με την Γκορζόβ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας junior όπως ισχύουν και οι κάρτες διαρκείας του Μπάσκετ Γυναικών.

Παράλληλα εισιτήρια των 5€ και 10€ θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ Γλυφάδας από τις 16:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Καπογιάννη: "Καλή ομάδα η Γκορζόγ, με ψηλά κορμιά

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Δεν θα είναι εύκολο το ματς με την Γκορζόβ. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με ψηλά κορμιά που παίζει γρήγορο μπάσκετ. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επιθετικοί στο αμυντικό κομμάτι, να παίξουμε στοχευμένα στην επίθεση και να καταθέσουμε την ψυχή μας. Έχουμε δεδομένη τη σημαντική απουσία της Εβίνας (σ.Μάλτση), θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτό το κενό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε".

Μίσσας: "Είναι σημαντική απώλεια της Μάλτση"

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Η Γκορζόβ είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει αρκετές καλές αθλήτριες. Από την εικόνα που έχουμε σχηματίσει πρόκειται για μια ομάδα που έχει ρυθμό και τρέχει. Για εμάς είναι σημαντική η απώλεια της Μάλτση και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που επιτείθετε η Γκορζόβ. Να καλύψουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και στην επίθεση να είμαστε προσεκτικοί στις αδύναμες πτέρυγες που πρέπει να χτυπήσουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αν εξαιρέσουμε τον τραυματισμό της Μάλτση ενώ και η Νικολοπούλου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της και έχει μπει στις προπονήσεις".

Καλτσίδου: "Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη"

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Στέλλα Καλτσίδου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Ξεκινάει η χρονιά στην Ευρώπη με ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Γκορζόβ να δείξουμε ότι έχουμε μάθει από τα λάθη της περσινής χρονιάς και ότι είμαστε έτοιμες σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, η παρουσία του οποίου είναι πολύ σημαντική για εμάς γιατί πάντα μας βοηθάει και μας δίνει έξτρα ενέργεια. Θέλουμε να είναι εκεί ο κόσμος και να μας υποστηρίξει γιατί είναι ο 6ος παίκτης και εμείς θα προσπαθήσουμε να τον ανταμείψουμε με το μπάσκετ που θα παίξουμε".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ